Hva Er Godt Å Blande Med Smirnoff Vodka?

schweppes lemon, sitron iste og litt vanlig sitron på toppen.

Hva er godt å blande med vodka?

Ren sprit som vodka blandes vanligvis ut med juice, brus eller annet mineralvann. Hvor sterk drink man liker er jo en smakssak. Kommer an på om det skal være godt eller om man drikker kun for å bli full.

Hva kan jeg blande med Smirnoff North?

Personelig syntes jeg å blande den med bare is var best. Den hadde er sikkert også godt med sprite, appelsinjuce, is og sitron.

Hvor mye blandevann til 1 liter sprit?

Ren 96 % sprit tilsettes 1/4 vann. For eksempel 1 liter sprit og 0,25 liter vann.

Hvordan blande ut sprit?

Fortynning av 60 % sprit er ganske enkelt. For å oppnå 40 %, tar du to deler 60 % og en del vann. 2 dl 60 % tilsatt 1 dl vann = 3 dl 40 %. For å oppnå 45 %, tar du tre deler 60 % og en del vann.

Hvordan blande vodka og brus?

Vodka (brennevin/sprit) er ca 8-10 ganger sterkere enn øl og sider. Hvis dere vil ha en blanding som er ca like sterk som sider, kan dere blande 8-10 deler pepsi per del brennevin. Ikke drikk for mye eller for sterk blanding. Dere merker ikke spritsmaken så godt når det er blandet ut og det er lett å få i seg for mye.

You might be interested:  Hvilken Gjær Til Cider?

Hvordan blande saft og vodka?

Eksempel: Hvis spriten er 40 % og du blander 1 del sprit og 9 deler vann (eller saft), da blir det 4 % alkohol i blandingen.

Hvordan blande 20%?

Hvis det er 20 % passer det med for eksempel 1 del 20 % og 4 deler saft/brus e.l. Da får du en blanding som er omtrent som cider/øl i styrke.

Hva er best å blande med Vikingfjord?

Vikingfjord Lime er ganske god. 0,7L som er en vanlig flaske holder mer enn en kveld, 1,5-2. Bland 1/3 vikingfjord lime som er 20% med sprite i et glass. Drikk ett gladd hvert 20 min til du har drukket halve.

Hva er best å blande med Bacardi Razz?

Jeg pleier å blande det med Sprite og en dæsj Burn. Cola funker veldig bra det også.

Hvor mye brus til bryllup?

Beregn 3-4 enheter per person til maten og 4-5 enheter per person, for både velkomst og middagsservering.

Hvordan blande ut 40%?

10 liter 96% skal tynnes ut til 40%. Tynnes 10 liter 96% med 10 liter vann (like deler) blir det 20 liter med 50% sprit sånn ca.

Hvilken drikk har mest alkohol?

Øl, som kanskje er den mest konsumerte alkoholholdige drikken inneholder vanligvis 4,7% alkohol (etanol). Vin har en alkoholprosent på mellom 8-15 og brennevin inneholder rundt 40% alkohol.

Kan man blande ut vodka med vann?

Nei det er ikke farlig og tilsette vann i Vodka eller andre alkoholholdige drikker. Det er heller ikke noe problem at det står en tid da både Vodka og vann har lang holdbarhet.

Er det farlig å blande 20 og 40?

Når du blander to ulike drikker som begge har 20 prosent alkohol, vil du fremdeles få en drikke med 20 prosent alkohol – ikke 40.

You might be interested:  Hvordan Laver Man Alkoholfri Øl?

Kan man drikke 96 alkohol?

96% sprit er veldig sterkt og mange klarer ikke å drikke det pga av smaken. Mange som prøver vil brekke seg, få tårer i øynene og kanskje miste pusten. Virkningene hvis du får det i deg er den samme som med annet alkohol, men med 96% kommer disse fortere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.