Hva Er Godt Å Blande Med Vodka?

Ren sprit som vodka blandes vanligvis ut med juice, brus eller annet mineralvann. Hvor sterk drink man liker er jo en smakssak. Kommer an på om det skal være godt eller om man drikker kun for å bli full.
Hva Er Godt Å Blande Med Vodka? Posted on 23.04.2022Author Maria JohanssonPosted in FAQLeave a Reply Ren sprit som vodka blandes vanligvis ut med juice, brus eller annet mineralvann.

Kan man blande saft og vodka?

Spriten blandes ut (tynnes ut/blir svakere). Det har ikke noe å si om det er saft eller vann. Eksempel: Hvis spriten er 40 % og du blander 1 del sprit og 9 deler vann (eller saft), da blir det 4 % alkohol i blandingen.

Hvordan blande vodka og brus?

Vodka (brennevin/sprit) er ca 8-10 ganger sterkere enn øl og sider. Hvis dere vil ha en blanding som er ca like sterk som sider, kan dere blande 8-10 deler pepsi per del brennevin. Ikke drikk for mye eller for sterk blanding. Dere merker ikke spritsmaken så godt når det er blandet ut og det er lett å få i seg for mye.

You might be interested:  Hvordan Påvirker Alkohol Leveren?

Hva er godt og blande med Vikingfjord?

Vikingfjord Lime er ganske god. 0,7L som er en vanlig flaske holder mer enn en kveld, 1,5-2. Bland 1/3 vikingfjord lime som er 20% med sprite i et glass. Drikk ett gladd hvert 20 min til du har drukket halve.

Hvor mye vodka i en drink?

Drinks med vodka er en essensiell del av barmenyen, og det finnes utallige varianter av den populære drinken.

Ingredienser:

 • 5 cl vodka.
 • 2,5 cl Cointreau.
 • 2,5 cl tranebærjuice.
 • ½ lime.
 • Isbiter.
 • Kan man blande alkohol og vann?

  Vann er ikke farlig. Sprit er farlig i store mengder. Kombiner dem, og du kan få en normal drink. Finnes de som blander ut vodka, whisky osv med vann, for det framhever smaken.

  Finnes det alkohol uten sukker?

  Finnes alkohol som er sukkerfritt, feks cider? Her er en liste over de som inneholder minst sukker (fra Diabetesforbundet): Drikke med mindre enn 10 gram sukker per liter: LITE øl, rødvin, tørr hvitvin, meget tørr sherry, tradisjonell vodka, konjakk, druebrennevin, whisky, akevitt, gin, rom, fruktbrennevin med flere.

  Hvordan blande ut sprit?

  Fortynning av 60 % sprit er ganske enkelt.

  1. For å oppnå 40 %, tar du to deler 60 % og en del vann. 2 dl 60 % tilsatt 1 dl vann = 3 dl 40 %.
  2. For å oppnå 45 %, tar du tre deler 60 % og en del vann. 3 dl 60 % tilsatt 1 dl vann = 4 dl 45 %.

  Hva er best å blande med Smirnoff?

  schweppes lemon, sitron iste og litt vanlig sitron på toppen.

  Hvorfor lime etter shot?

  Drikk umiddelbart shoten med tequila. Demp smaken med sitron eller lime. Den best kjente måten å konsumere tequila på er likevel med salt og sitron (opprinnelig lime). Saltet for å lamme smakssansene før inntak av spriten, sitronen for å destillere munnen i ettertid.

  You might be interested:  Hvor Mange Timer Etter Alkohol?

  Hva er godt å blande med Vikingfjord Raspberry?

  Trenden med smaksatt sprit ser ut til å holde seg, både i Norge og i Europa og USA. Vikingfjord Ice Shot er ikke noe unntak. Bland gjerne med tonic, lemonade eller annet mineralvann for å bringe frem aromaene. Har man gode råvarer, trenger ikke drinkene å være så kompliserte for å smake friskt og godt.

  Hva er best å blande med Bacardi Razz?

  Jeg pleier å blande det med Sprite og en dæsj Burn. Cola funker veldig bra det også.

  Hvor mange CL er det i en drink?

  Anbefalingene og grenseverdier oppgis i alkoholenheter (AE). En enhet inneholder ca. 12 gram ren alkohol. Dette tilsvarer en liten flaske øl (0,33L), et lite glass vin (12 cl) eller en dobbel drink (4 cl).

  Hvor mange ml er en drink?

  Regne-eksempel for norske alkoholenheter

  Eksempler på 1 alkoholenhet ml %
  En flaske pils 330 4,5
  Et glass vin 150 12
  Et lite glass sterkvin 75 20
  Et lite glass brennevin 40 40

  Hvor mange CL i en drink Norge?

  Det er bare lov til å skjenke brennevin i mengder på 2 og 4 cl. Det vil si at vi ikke kan skjenke en dobbel drink (mer enn 4 cl) til en gjest som ber om det. Unntaket er internasjonale cocktailer som inneholder flere typer brennevin. Disse kan overstige 4 cl for én drink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.