Hvor Mange Kalorier I Et Glass Vin?

Mengden kalorier i en glass vin avhenger av type vin og hvor mange gram det er i glasset. En standard glass vin med 12 prosent alkohol har ca 126 kalorier. Ifølge ernæringssenteret, en vin, enten det er hvitvin of rødvin er vanligvis 25 kalorier per gram sukker. I en standard vinglass går i ca 100 ml vin.
Alkohol inneheld fleire kaloriar per gram enn både karbohydrat og protein, og nesten like mange som feitt. Eit lite glas raudvin (1,2 dl) inneheld for eksempel rundt 80 kcal (kilokaloriar), og eit glas øl (0,33 liter) inneheld 130 kcal.

Hvor mange kalorier indeholder et glas rødvin?

Når du drikker et glas rødvin, svarer det i kalorier omtrent til at spise 2,5 stykke flødechokolade. Al vin indeholder ikke samme mængde kalorier. Det, der især påvirker kalorieindholdet, er mængden af alkohol samt vinens sødme. Jo sødere vin og jo højere alkoholprocent, jo flere kalorier.

Hvor mange kalorier er i en flaske vin?

Og selvom vin ikke er helt oppe at ringe i toppen af kalorieskalaen, er det alligevel en del kalorier, der sniger sig indenbords, når vi åbner en flaske vin. Når du drikker et glas rødvin, svarer det i kalorier omtrent til at spise 2,5 stykke flødechokolade.

Hvad er kalorieindholdet i en vin?

Al vin indeholder ikke samme mængde kalorier. Det, der især påvirker kalorieindholdet, er mængden af alkohol samt vinens sødme. Jo sødere vin og jo højere alkoholprocent, jo flere kalorier. Fx rummer sød hvidvin en del flere kalorier end tør hvidvin, ligesom de alkoholfrie vine ofte byder på overraskende få kalorier.

You might be interested:  Når Kan Man Drikke Alkohol Etter Operasjon?

Hvor mange genstande du indtager i et glas vin?

Hvis du – ud over kalorierne – også tænker over, hvor mange genstande, du indtager, når du drikker vin, så vær OBS på, at selv om man typisk sidestiller et glas vin med én genstand, så gælder den regel ikke altid. For det første er der stor forskel på, hvor meget vin vi hælder op og dermed tæller som et glas.

hva er kalorier i vin?

Og selv om vin ikke er helt oppe i toppen av kaloriskalaen, er det likevel en del kalorier som sniker seg innenbords når vi åpner en flaske vin. Når du drikker et glass rødvin tilsvarer det omtrent å spise 2,5 sjokoladebiter i kalorier.

hvor mange kalorier trenger en hvit vin?

Jo søtere vin og jo høyere alkoholprosent, desto flere kalorier. Søt hvitvin inneholder for eksempel flere kalorier enn tørr hvitvin, og alkoholfrie viner har ofte overraskende få kalorier. REGN UT: Hvor mange kalorier trenger jeg?

hva er alkoholprosenten i viner?

For det andre er det stor forskjell på hvor høy alkoholprosenten er i de ulike vinene. Regn med at en flaske vin på 12% (750 ml) inneholder 6 enheter, mens en flaske vin med 14% alkohol inneholder 7 enheter. 1. Kaloritabell for pizza 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.