Hvor Mange Øl Må Man Drikke Og Køre Bil?

Hvor mange øl må man drikke og køre? Det korte svar er at man ikke må drikke mere end to øl og køre bil. Det skyldes at man ikke må køre bil hvis man har en promille

Kan du køre bil igen?

Selvom du tror, du har sovet branderten ud, kan din promille stadig være for høj til, at du må køre bil. Hvis du skal ud at buldre det meste af natten med vin og øl og drinks, hvornår kan du så køre bil igen – uden at være påvirket af alkohol?

Hvor mange genstande kan man drikke?

Billedet viser et pænt stort vinglas med præcis 12,5 cl. (Klik for stor størrelse.) 2) Hvor mange genstande kan man drikke, uden at overskride promillegrænsen? Her i Danmark må man ikke køre bil, hvis man har en promille på over 0,5. Vi har set lidt varierende definitioner af hvad promille betyder i alkoholsammenhæng.

Hvor lang tid tager det at drikke?

Lad os starte med et eksempel fra Regionernes ANT-kursus (alkohol, narko og trafik, red.). 60 kg: Fra 1 time 20 min. til 2 timer. Jens er til familiefest. Den starter klokken 19 og slutter for Jens’ vedkommende klokken 03. Hvornår fik du noget at drikke?

Kan man udregne hvor mange genstande i en given drik?

Når man vil udregne, hvor mange genstande der er i en given drik, kan man bruge denne formel (se vores artikel om emnet for flere detaljer): I ‘gamle dage’ sagde man, at et glas vin var lig med en genstand. Men dengang var alkoholprocenten 12% – som var den man gik ud fra – heller ikke så ualmindelig som i dag, hvor 14% ikke er usædvanligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.